fbpx

Vårt fremste mål er å gjøre deg som kunde tilfreds

7. Himmel er veldig opptatt av det faglige. Vi er i en bransje med stadig ny forskning, og nye produkter som hevder å være de beste.

Gjennom 13 års erfaring har vi lært oss å sile ut hva som er viktig for kundene våre på områder som ingredienser, virkestoffene i disse og medisinsk dokumentasjon på det vi benytter i våre behandlinger.

I tillegg er det helt essensielt å trene praktisk og å utvikle oss generelt faglig, hele tiden. Dette for å trygge det vi leverer til deg som besøker oss, og som stoler på vår faglige kompetanse.

Ved nyansettelser blir hver enkelt terapeut sjekket ut i henhold til våre standarder. Uansett hvem du blir behandlet av, skal du få det samme. Hver terapeut har sin personlighet og sitt håndlag, og det skal de selvfølgelig ha. Derfor er vi flere, slik at du kan finne en du føler deg vel hos.

Medarbeidere

Guri

Daglig leder


Guri er medeier, og var med på å starte bedriften. Hun jobber i administrasjonen og holder hjulene i gang. Hun har også kontakt med kunder og gruppebestillinger. Epost: Guri@7himmel.no

Ida

Hud- og kroppsterapeut


Ida har jobbet hos oss siden 2014. Hun jobber mye med Green Peel, voksing og vippeextension. Hun er en faglig engasjert terapeut som vi er svært glade for å ha med på laget.

Amanda

Hud-, kropp- og spa-terapeut


Amanda er utdannet i vårt første kull ved 7. Himmel-akademiet, og har jobbet her siden 2015. Med ro og sindighet behandler hun alle. Dette gir mange fornøyde kunder.

Monika

Hud- og kroppsterapeut


Monika begynte her i 2012, og er en dyktig og engasjert terapeut som gjør alt for at du skal få det beste resultatet. Hos Monika føler du deg godt ivaretatt.

Sofie

Hud-, kropp og SPA - terapeut


En solid ung dame fra Andøya, vårt siste kupp fra 7.himmel – akademiet. Behagelig og grundig gjør kunden trygg og at man vil tilbake til henne.

Lisbeth

Administrasjon og terapeut


Lisbeth har jobbet hos oss i mange år som terapeut. Hun utfører elektrolysebehandlinger og er i administrasjonen, hvor hun driver med opplæring og organisering av driften.

Mariann Zakariassen Skaar

naturterapeut


Bodø-jente med lang erfaring innen massasje og SPA. Er utdannet naturterapeut med mange spesialiseringer. Er bl.a. utdannet ved Axelsons Body Work School, Oslo klassiske muskelmassasje skole m.fl. Hun tilbyr klassisk massasje, dypere muskulær massasje, energi-massasje, Zen-massasje etc. Hun tilrettelegger behandlingen etter ditt behov, – prøv hennes Zen-massasje som starter med energibalansering , man får roet hele kroppen og hodet- må oppleves.

Linn Carina

Hud-, kropp og spa-terapeut


Linn Carina er en rolig og behagelig terapeut. Som kunde føler du deg veldig godt ivaretatt. Hun begynte her høsten 2017 og er fra det nest siste kullet ved 7. Himmel-akademiet.

Fezila

Hud-, kropp og spa-terapeut


Fezila er ei blid og engasjert jente, og kundene liker hennes positive vesen. Hun begynte her høsten 2017, og er utdannet fra 7. Himmel-akademiet.

Mayuree

Massør / spa-terapeut


Lee (kallenavnet hun går under hos oss) er en meget dyktig massør med spesialutdannelse i Thai-massasje. Dette utfører hun med fantastiske resultater som har hjulpet mange. Lee har vi vært så heldige å ha hos oss siden 2013.

Stine

Hud- og kroppsterapeut


Solid dame med stort engasjement for dine kunder. Faget settes høyt og kvaliteten er deretter. Utdannet ved 7.himmel Akademiet. Prøv henne! – du kommer ikke til å angre 🙂

Merethe

Faglig ansvarlig


Merethe er medeier og terapeut med ansvar for det faglige. Hun gjør all opplæring og kvalitetssikring, og alltid med omtanke og kyndig hånd. Hun jobber mest med permanent makeup, elektrolyse og ansiktsbehandlinger. Epost: merethe@7himmel.no

Anna

Butikk


Anna står i butikken og har vært med siden oppstarten i 1998. Hun er vår gode støtte, og sitter på mye erfaring som kommer godt med for alle oss som jobber her.

Tove

Butikk


Tove har arbeidet med bestillinger og kundemottak i butikken hos oss siden 2005. Hun gjør alt for at du som kunde skal få det du trenger.

Beate

butikk m.m.


Beate er et lykketreff som vi har fått gjennom vår egen utdannelse 7.himmel akademiet. Hun betjener butikken, er terapeut og underviser dagens elever i anatomi og fysiologi. En viktig «fag-nerd» for teamet 🙂

May - Liss

Lærer ved 7. Himmel-akademiet


May – Liss er vår nye rektor på skolen vår i 2.etasje – 7.himmel Akademiet. Hun er særdeles engasjert i faget, og har høye mål for utdanningen til en bransje med store faglige behov.

Ønsker du å jobbe med oss?

Finnes du ikke det du ser etter? Ta kontakt uansett, vi er alltid åpen for en prat!

Ta kontakt