Nettbutikk

Total-De Stress Bath & Shower Wash

1013
kr250.00
På lager
1
Produktdetaljer

Vask bort ditt daglige stress med Tisserand Aromatherapy Total De-stress Bath & Shower Wash, en beroligende blanding av geranium, appelsin og muskat, 100% naturlige eteriske oljer som forsiktig renser huden mens du beroliger sansene. Dette luksuriøse produktet fra Tisserand vil skape et ritual som er perfekt for å gjenopprette harmoni, ro og velvære. 100% naturlige rene eteriske oljer av geranium, appelsin og muskat vil ha både beroligende og forfriskende egenskaper for å ta bort stress, roe et hektisk sinn og kanskje gi den en følelse av lykke!

Å ta et bad er en av våre favorittmåter å slappe av i både kropp og sinn. Tisserand De-Stress Bath & Shower Gel tar dette avslappende ritualet opp et nivå og de 100% naturlige eteriske oljer fyller luften og skaper et aromaterapiritual som er perfekt for slutten av en travel lang dag!

BRUK:

Masser på våt hud i enten dusjen eller badekaret og skyll grundig.


For utvortes bruk, unngå kontakt med øyeområdet, åpne sår o.l.

NB - disse produktene kan på ingen måte brukes som erstatning for medisiner eller annet viktig kosttilskudd, som foreskrevet av helsepersonell. Dersom du har helserelaterte plager eller tegn på sykdom, ta alltid kontakt med lege.

Lagre dette produktet til senere