Nettbutikk

TFM Time Defence Eye Reviver 15ml

2240148
kr739.00
På lager
1
Produktdetaljer

Denne lette øyekremen, formulert for menn og testet spesielt på menns hud, er klinisk bevist å redusere dybden av rynker med opptil 37%, samtidig som fuktighetsnivået øker med opp til 82% på bare 28 dager.

-Formulert spesifikt for menns hud

-Øker hudens fuktighetsnivå.

-Reduserer rynker rundt øynene.

-Demper mørke ringer og tendens til poser under øynene.

-Lett krem-gelé konsistens for ikke å virke “tungt” på øyepartiet.

Huden rundt menns øyne er mye mer sensitiv enn huden i resten av ansiktet, noe som betyr at en øyekrem virkelig er nødvendig for å hindre tidlige tegn på hudaldring. Elemis Time Defence Eye Reviewer er en lett øyekrem for menn, som er bevist å synlig redusere rynker rundt øynene. Kremen, som er styrket med Granateple, Rød Ginseng og Intelligent Adaptogenic Technology, kanaliserer og gjenoppretter fuktighet der det trengs mest, og hjelper dermed huden å tilpasse seg eventuelle miljøutfordringer.

Ifølge uavhengige kliniske studier kan Time Defence Eye Reviewer redusere dybden av rynker med opptil 37% på bare 28 dager, samtidig som den øker hudens fuktighetsnivå med opptil 83%*. *Uavhengige kliniske forsøk 2006. Testet på 42 menn.

BRUK:

Påføres en renset hud morgen og kveld. Bruk 1 pump og klapp forsiktig rundt øyekonturen, unngå direkte kontakt med øyet.
Lagre dette produktet til senere