Nettbutikk

Real Calm Moodfix Mist 100ml

5017402030264
kr295.00
På lager
1
Produktdetaljer

Ta deg tid til å slappe av og stresse ned med Tisserand Aromatherapy Real Calm MoodFix Mist, en beroligende vegansk romspray laget med 100% eteriske oljer med en jordnær lavendelaroma. Real Calm MoodFix Mist er formulert for å hjelpe deg med å slappe av og kan fremkalle følelser av fred og ro. Den beroligende duften av lavendel sies å berolige nervene ved å roe sinnet og oppmuntre til avslapning. Frisk bergamot bidrar til å forvise frustrasjon og balansere humøret ditt, mens jordnære patchouli bekjemper stress og vil bidra til å jorde deg. Med tillegg av rosenrød geranium bidrar sprayen til å balansere og harmonisere tankene dine. De 100% rene eteriske oljene er blandet sammen for å gi en dyp meditativ ro slik at du kan finne din indre fred.

Tisserand Real Calm spray er kan gi et øyeblikk av lykksalig stillhet. På bare noen få sprayer, vil du kunne føle dine spenninger lette og du kan oppleve en følelse av ro. Den lille flasken kan enkelt puttes i vesken eller kofferten, slik at du kan slappe av på farten eller hvor du er. Flasken er laget av 50 % resirkulert plast.

BRUK:

Spray MoodFix-misten rundt deg og ditt hjem for å oppleve de beroligende fordelene.


For utvortes bruk, unngå kontakt med øyeområdet, åpne sår o.l.

NB - disse produktene kan på ingen måte brukes som erstatning for medisiner eller annet viktig kosttilskudd, som foreskrevet av helsepersonell. Dersom du har helserelaterte plager eller tegn på sykdom, ta alltid kontakt med lege.

Lagre dette produktet til senere