Nettbutikk

Pro-Radiance Cream Cleanser 150 ml

2200170
kr499.00
På lager
1
Produktdetaljer

Denne prisbelønte dyprensende kremen bidrar til å beskytte mot daglig forurensing. Makeup og smuss blir forsiktig løst opp og får fram en strålende, ungdommelig hud.

-Renser huden i dybden.

-Regulerer mengden av sebum produsert av huden.

-Rik på antioksidanter.

-Beroligende og mykgjørende egenskaper, bidrar til at huden holder på fuktighet og næring.

Pro-Radiance Cream Cleanser er en luksuriøs dyptrensende kremrens som bidrar til å fjerne og beskytte huden mot daglige forurensende stoffer som kan gjøre huden matt. Vitenskapelig formulert med hudbeskyttende Moringafrøpeptid, balanserende Karborre, antioksidantrike Noni og Acai frukt.

Essensielle planteekstrakter renser og gir godt med fuktighet til dehydrert hud. Makeup og daglig forurensing blir forsiktig oppløst og får fram en strålende ungdommelig ansiktshud.

BRUK:

Varm opp i håndflatene og deretter massér inn i tørr hud med lette sirkelbevegelser inntil rensen har blitt varm og løser seg opp.

La ligge på i 1 minutt for å løse opp makeup og smuss. Fjern med en varm bomullspads eller klut. Klapp ansiktet tørt med et rent håndkle.

Fjerner alle urenheter og makeup, selv øye-makeup. Ideell for kunder med en usunn livsstil, for eksempel røykere eller forurensing fra byliv. For optimal mykgjørende effekt på tørr hud, la ligge på i 10 minutter etter rens.

Lagre dette produktet til senere