Nettbutikk

Pro-Collagen Super Serum Elixir 15 ml

2200189
kr819.00
På lager
1
Produktdetaljer

Elemis Pro-Collagen Super Serum Elexir er et konsentrert antiage serum som er klinisk bevist å redusere synligheten av fine linjer og rynker*. Serumet, er satt sammen av en unik blanding av intelligente bio-aktive stoffer fra afrikansk Bjørkebark ekstrakt, Matrixyl peptider og ikoniske Padina Pavonica som gir maksimale resultater når det brukes daglig.

-Dokumentert å redusere fine linjer og rynker.

-Har en betydelig utglattende effekt på huden.

-Forbedrer hudens elastisitet.

-Gir raskere og bedre resultater enn noen andre anti-age/antirynke produkter

Dette konsentrerte anti-age superserumet reduserer synligheten av fine linjer og rynker *. Intelligente bio-aktive stoffer som anti-age Tri-peptider, Afrikansk bjørkebark og Padina Pavonica, gjør at huden føles fastere, er synlig glattet ut og har fått bedre volum. 76% av kvinnene var enige om at Pro-Collagen Super Serum Elixir jobbet raskere og bedre enn noen andre anti-age rynkeproduktet de hadde brukt.** 95% av kvinnene var også enige om at produktet gjorde at huden føltes glattere.

* Uavhengige kliniske studier 2013.

** Uavhengige brukertester 2013.

BRUK:

Skal brukes daglig, morgen og kveld.
Rist godt før bruk. Ta 1-2 pump på fingertuppene og massér oppover på renset ansikt, hals og décolleté.
For best resultat, etterfølg med Pro-Collagen Marine Cream om morgenen og Pro-Collagen Oxygenating Night Cream om kvelden. Kan også brukes under Pro-Collagen Marine Mask for maksimalt resultat.
Lagre dette produktet til senere