Nettbutikk

Pro-Collagen Quartz Lift Serum 30 ml

2200777
kr1 549.00
På lager
1
Produktdetaljer

Pro-Collagen Quartz Lift Serum er et løftende og oppstrammende serum som stimulerer cellefornyelsen og støtter cellestrukturen for å gi fantastiske resultater. Den generelle hudtilstanden er forbedret; den føles løftet og fastere, mens fine linjer og rynker oppleves mindre synlig.-Umiddelbare oppstrammende resultater for en "ansiktsløft" -effekt

-Strammer opp, jevner og løfter.

-Øker resultatene av de mest solgte produktene Pro-Collagen Marine Cream og Pro-Collagen Oxygenating Nattkrem.

Pro-Collagen Quartz Lift Serum anses å være juvelen av Pro-Collagen Skin Care serien. Den inneholder den reneste konsentrasjonen av marineekstraktet Padina Pavonica, styrket med de verdifulle mineralene Kvarts og Rhodochrosite som forbedrer celleytelse og cellens naturlige forsvarsmekanismer. Dette kraftige, lette serumet gir et umiddelbart løft og virker oppstrammende på huden. Reduserer også synligheten av fine linjer og rynker.

For maksimal anti-age effekt bør Pro-Collagen Quartz Lift Serum brukes under Pro-Collagen Marine Cream på dagtid og under Pro-Collagen Oxygenating Night Cream på kvelden.

BRUK:

Påfør daglig, morgen og kveld

Ta to pump i håndflaten og varm opp. Stryk over renset ansikt, hals og décolleté, pass på å unngå øyepartiet.

Etterfølg med Pro-Collagen Marine Cream om morgenen og Pro-Collagen Oxygenating Night Cream på kvelden.

HUDPLEIERTIPS: Perfekt å bruke før Pro-Collagen Marine Mask, enten du lar den ligge på i 10 minutter eller som nattbehandling.

Lagre dette produktet til senere