Nettbutikk

Pro-Collagen Overnight Matrix 50 ml

Vare nr. 49030
kr1 929.00
På lager
1
Produktdetaljer

Elemis Pro-Collagen Overnight Matrix


Denne klinisk beviste nattbehandlingen benytter seg av banebrytende ny Drone Peptidteknologi, som er målrettet mot områder hvor huden bærer preg av stressrelatert aldring. Drone peptideteknologien bidrar til at huden blir glattere, plumpere, får bedre fuktighet og ser mindre «kreppet» ut om morgenen. Denne revolusjonerende nattpleien har også en blanding av Padina Pavonica, Mikroalger og Wild Indigo Oligosakkarider, som bidrar til å gjenopprette den naturlige balansen i en stresset hud. Våkn opp med et synlig fastere, jevnere og mer ungdommelig utseende.

  • 100% var enige om at produktet hadde en dramatisk forbedring på dype linjer
  • 100% var enige om at huden fikk mer «liv» og fylde etter å ha brukt produktet
  • 100% mente at huden så mindre stresset ut og hadde bedre glød
  • 100% mente at huden så mer ungdommelig og frisk ut om morgenen

Nøkkelingredienser:

PADINA PAVONICA: Denne algen, som iblant kalles «Peacock’s Tail», er kjent for sine antiage egenskaper og er en stjerneingrediens i ELEMIS Pro-Collagen serien. Den ble oppdaget på et skipsvrak og under algene hadde skipets treværk blitt bevart som om tiden hadde stått stille. Padina Pavonica bidrar til å forbedre fuktigheten, gir huden et fastere og mer ungdommelig
utseende.

MIKROALGE: Pro-Collagen Overnight Matrix inneholder et renset ekstrakt fra Mikroalgen Dunaliella Salina, som naturlig vokser i saltvann med saltholdighet som er ni ganger høyere enn i vanlig sjøvann. Utsatt for tøffe miljøforhold, produserer denne mikroalgen høye nivåer av energi gjennom fotosyntesen. Mikroalger bidrar til at huden ser mer frisk og strålende ut.

WILD INDIGO OLIGOSAKKARIDER: Ekstraheres fra frøene til Tephrosia purpurea, en bærekraftig blomstrende plante i ertefamilien. Den vil fremme avslapping og en følelse av velvære.

Lagre dette produktet til senere