Nettbutikk

Pro-Collagen Overnight Matrix 50 ml

2250143
kr1 999.00
På lager
1
Produktdetaljer

ELEMIS' neste generasjon Pro-Collagen antiage hudpleie med Smarth Technology. Denne klinisk beviste** nattbehandlingen benytter seg av banebrytende ny Drone Peptidteknologi, som er målrettet mot områder hvor huden bærer preg av stressrelatert aldring. Denne revolusjonerende nattpleien bidrar til å gjenopprette den naturlige balansen i en stresset hud. Våkn opp med et synlig fastere, jevnere og mer ungdommelig utseende.

- Virker utglattende på linjer, rynker og soveavtrykk.

- Strammer opp huden

- Etterfyller huden med fuktighet og næring

Drone Peptidteknologi, som er målrettet mot områder hvor huden bærer preg av stressrelatert aldring. Denne teknologien fungerer som et målrettet leveringssystem og gir stresset huden et nødvendig fuktighets-boost og aktive anti-age ingredienser.

Denne revolusjonerende nattpleien har også en blanding av Padina Pavonica, Mikroalger og Wild Indigo Oligosakkarider, som bidrar til å gjenopprette den naturlige balansen i en stresset hud.

Med innkapslet Peptide4 og Hetra-Peptid har denne dobbeltvirkende formuleringen både evne til å beskytte leveransen av aktive stoffer og å hjelpe til med penetrering i hudens overflate. Drone peptideteknologien bidrar til at huden blir glattere, plumpere, får bedre fuktighet og ser mindre ""kreppet"" ut om morgenen.

BRUK:

Bruk på renset hud hver kveld. Ta en ertestørrelsee i hendene, varm opp og stryk over ansiktet. Unngå direkte kontakt med øynene.

For maksimalt resultat, bruk i kombinasjon med Pro-Collagen serum/olje.

Lagre dette produktet til senere