Nettbutikk

Pro-Collagen Neck and Décolleté Balm 50 ml

Vare nr. 2250244
kr859.00
På lager
1
Produktdetaljer

Balmen er klinisk dokumentert med usedvanlige forbrukertest-resultater. Kraftig balm som strammer opp og jevner den sarte huden på hals og décolleté. I løpet av bare 28 dager virker huden fyldigere, glattere, mykere og mer ungdommelig.

-Klinisk bevist å synlig glatte hals og décolleté

-Gir fuktighet og næring til huden -Strammer opp, glatter ut og gir ny fylde til huden på hals og décolleté

-Reduserer synligheten av fine linjer og rynker.

Stram opp og glatt ut den sarte huden på hals og décolleté med Elemis Pro-Collagen Neck & Décolleté Balm.

Tindveolje, en av de rikeste kjente plantekildene for den essensielle fettsyren Omega-7.

Den er fagmessig blandet med den unike Middelhavsalgen Padina Pavonica for å bidra til å gi fuktighet, næring og å motvirke dannelsen av rynker og fine linjer. Hudoppstrammende Trebregne ekstrakt er kombinert med Chlorella Vulgaris for å synlig forbedre hudens elastisitet og glatthet.

Kombinasjonen vil også redusere "smårynkethet" og slapp hud. I løpet av bare 28 dager virker décolleté fyldigere, mykere, glattere og mer ungdommelig*.

*Uavhengig klinisk studie 2015.

BRUK

Påfør i midten og begge sider av hals og décolleté ved hjelp av tre raske, glidende oppadgående bevegelser. For optimalt løft og oppstramming bør balmen trekke inn i huden slik at det fleksible 3D nettverket av polysakkarider kan få størst mulig effekt. Det målrettede aktive komplekset av Padina Pavonica, Tindvelje og Chlorella Vulgaris bidrar til maksimale resultater.
Lagre dette produktet til senere