Nettbutikk

Pro-Collagen Marine Cream Ultra Rich 50 ml

Vare nr. 220194
kr1 299.00
På lager
1
Produktdetaljer

Pro-Collagen Marine Cream Ultra-Rich er spesielt formulert for å intensivt nære og fukte tørr og dehydrert hud. De kraftige anti-age ingrediensene i denne dagkremen har vist seg å redusere dybden på rynker, forbedre hudens fasthet, jevnhet og fuktighetsnivå på bare 15 dager.

-Intensivt nærende og fuktighetsgivende for tørr og dehydrert hud -Bidrar til å redusere synligheten av rynker og fine linjer

-Rik på antioksidanter, aminosyrer og vitaminer

-Øker cellefornyelse , fasthet og elastisitet

Anti-age effekten av den bestselgende multi-prisvinnende Pro-Collagen Marine Cream er nå kombinert med en rik base av aminosyrer, antioksidanter, vitaminer og tang for å pleie og nære tørr og dehydrert hud. Spesielt formulert for å gi umiddelbar og langvarig fuktighet. Klinisk bevist å holde huden fuktig i opptil 24 timer*.

Huden blir mykere, glattere og fastere. For faste brukere av Pro-Collagen Marine Cream, legg inn Ultra-Rich i din hudpleierutine når du trenger mer fuktighet, ettersom huden kan være mye tørrere avhengig av faktorer som vær, stress og kosthold. Alternativt bytt til Ultra-Rich hvis du trenger noe rikere i din daglige rutine for å holde hudens fuktighetsnivå på topp.

De kraftige anti-age ingrediensene i Pro-Collagen Marine Cream Ultra-Rich har vist seg å redusere dybden på rynker og forbedre hudens fasthet, jevnhet og fuktighetsnivå på 15 dager.

*Uavhengige kliniske forsøk.

BRUK:

Brukes hver morgen. Ta en ertestørrelse i hendene og varm opp. Smør forsiktig hals og décolleté. HUDPLEIERTIPS: Bruk alltid glidende bevegelser oppover når du påfører fuktighetskrem i ansiktet.
Lagre dette produktet til senere