Nettbutikk

Pro-Collagen Marine Cream SPF 30 50 ml

Vare nr. 2250140
kr1 299.00
På lager
1
Produktdetaljer

Denne multi-prisbelønte dagkremen er klinisk bevist å redusere dybden på rynker og forbedre hudens fasthet, jevnhet og fuktighet på bare 15 dager. I tilegg har den en unik solbeskyttelse med sitt innkapslede mikroniserte solfiltre.

-Vil kraftig forbedre fuktighetsnivået for alle hudtyper

-Klinisk bevist å redusere dybden av rynker og fine linjer på 15 dager -Øker cellefornyelse , fasthet og elastisitet

- Unik bredspektret beskyttelse mot UVB og UVA-stråler

De kraftige antiage ingrediensene i Pro-Collagen Marine Cream er klinisk bevist* å redusere dybden på rynker, forbedre hudens fasthet, jevnhet og fuktighetsnivå på 15 dager.

Den unike Middelhavsalgen Padina Pavonica har vist seg å dramatisk øke mengden av glykosaminoglykaner (GAG's) i huden. Gjennom spesiell cellekommunikasjon er disse GAG's, som trekker til seg vann, ansvarlige for hudens fuktighet og forbedrer smidighet, fasthet og elastisitet.

I tillegg gir Ginkgo Biloba som er blandet med Absolutter fra Rose og Mimosa gir en overlegen beskyttelse mot frie radikaler og skaper dermed den ultimate anti-aging krem fra Elemis.

Kremen er formulert med en revolusjonerende innkapslet blanding av organiske solfiltre som gir et høyt nivå av bredspektret SPF-beskyttelse, samtidig som den lette konsistensen opprettholdes.

* Uavhengige kliniske forsøk.

PÅFØRING
Ta en ertestørrelse i hendene og varm opp. Smør forsiktig ut over ansikt, hals og décolleté

Lagre dette produktet til senere