Nettbutikk

Papaya Enzyme Peel 50 ml

2200265
kr639.00
På lager
1
Produktdetaljer

Papaya Enzyme Peel er en eksepsjonell behandlende peeling. Ved hjelp av frukt- enzymer eksfolierer denne myke kremen forsiktig huden uten å irritere, og gjør den glatt, fuktet og remineralisert.

Ideell for sensitiv hud. Løser opp døde hudceller uten å gni, noe som gjør det spesielt egnet til voksen, sart og sensitiv hud. Eksfolierer huden skånsomt, men effektivt, slik at hudtonen ser jevnere og lysere ut. Utmerket for bruk før en pleiende maske.

Gir beskyttelse mot frie radikaler. Papaya Enzyme Peel er en mild krempeeling som inneholder naturlige fruktenzymer av eksfolierende papaya og beroligende ananas. Så vel som å lysne, reparere og klarne hudtonen, gir den beskyttelse mot frie radikaler takket være det nærende melkeproteinet, rikt vitamin E og marine alger.

Den løser opp smuss og døde hudceller uten å gni eller skrubbe, og er derfor den perfekte eksfolierende behandling for voksen og sensitiv hud.

BRUK:

Bruk 2 ganger i uken. Varm opp i håndflatene og påfør renset hud, unngå det sarte området rundt øynene. La virke i 10-15 minutter og fjern med lunkent vann.
Lagre dette produktet til senere