Nettbutikk

Happy Vibes Bath & Shower Wash 400ml

Vare nr. 1034
kr295.00
På lager
1
Produktdetaljer

Bad deg selv i positivitet med Tisserand Aromatherapy Happy Vibes Bath & Shower Wash, en dusjgele med 100% naturlige eteriske oljer og en oppløftende sitrusduft. Den veganske dusjgelen renser effektivt huden mens du løfter humøret ditt; det silkemyke skummet vil ikke fjerne kroppens naturlige oljer. Den etterlater huden glatt, renset og med en forsiktig aroma av den forfriskende duften av sitron.

Dens multifunksjonelle skum betyr at du enten kan starte dagen i dusjen eller bade i skummet etter en lang dag på jobb. Denne oppløftende gelen kan få deg til å føle deg glad, energisk og klar for verden igjen. Sitrusaromaen kommer fra 100% rene naturlige eteriske oljer. Sitron tea tree olje stimulerer sansene, mens søt bergamot frisker opp huden. Pleiende muskat bidrar til å løfte sinnet og gir en krydret duft som vil lyse opp dagen.


I den hektiske verden vi lever i, kan det noen ganger være vanskelig å ta vare på tankene dine så vel som kroppen din. Tisserand's Happy Vibes dusjgele kan vaske bort dine bekymringer og urenheter; den skaper et oppløftende og gledelig øyeblikk mens du vasker deg. Den lette gelen nærer huden, slik at den føles glatt, myk og hydrert mens den revitaliserer sansene og løfter humøret ditt. Flasken er laget av 50% resirkulert plast; vi elsker denne forpliktelsen til bærekraft og reduksjon av avfall. Og med sin glade og solskinnsinspirerte etikett, blir badekaret og dusjen en deilig godbit.

BRUK:

Masser gelen over fuktig hud og skyll av grundig med varmt vann. Eller klem noen dråper i et rennende varmt bad for å skape et skummende skum.

Vegansk, parabenfri, SLS-fri, SLES-fri, , cocamide DEA-fri.


Kun for utvortes bruk, unngå kontakt med øyeområdet, åpne sår o.l.

NB - disse produktene kan på ingen måte brukes som erstatning for medisiner eller annet viktig kosttilskudd, som foreskrevet av helsepersonell. Dersom du har helserelaterte plager eller tegn på sykdom, ta alltid kontakt med lege.

Lagre dette produktet til senere