Nettbutikk

Gen Nude Eyeshadow+Primer - Exposed

Vare nr. 49208
kr339.00
På lager
1
Produktdetaljer

Gen Nude Eyeshadow + Primer er et to-i-ett-produkt. Bruk den alene som en naturlig øyeskygge eller som en primer for å gi en jevn base før påføring av dine øyeskyggefarger som da vil sitte lengre og får en sterkere farge.

Gen Nude Eyeshadow + Primer har en formel med lang holdbarhet som ikke legger seg i fine linjer. De er en del av Gen Nude-familien som gir hudbeskyttende nude nyanser for alle hudtoner.

Velg mellom spesialdesignede nøytraliserende nyanser for å korrigere ujevnheter i hudtonen, samt pigmenteringer, eller velg lysnende nyanser for å motvirke gusten og livløs hud. Formelen er kremet, lett å påføre og forvandles til ett pudder ved påføring. Formelen er enkel å blende og gir en matt finish med subtilt skimmer som komplimenterer huden.

Denne mineralrike formelen er virkelig både hudpleie og makeup i ett; den fuktgjør og jevner ut det ømfintlige øyeområdet med både mangosmør, ekstrakt fra kameliablad som roer ned og mykgjør og grønn te som beskytter med antioksidanter.
Testet av øyelege.

Bruk Gen Nude Eyeshadow + Primer som øyenskygge eller primer.
Velg en nøytraliserende eller en lysnende nyanse – eller begge to da de er fine å legge oppå hverandre. Påfør på øyelokket med den medfølgende applikatoren, blend den så ut med fingertuppene eller en passende kost.

Lagre dette produktet til senere