Nettbutikk

Dynamic Resurfacing Smoothing Serum 30 ml

Vare nr. 49018
kr1 339.00
På lager
1
Produktdetaljer
Elemis Dynamic Resurfacing Smoothing Serum

Hudfornyende serum for ujevn, matt og grovporet hud.

Dette serumet er klinisk beviste å jevne ut hudens overflate for en hudfornyende effekt, samtidig som det bidrar til å redusere synligheten av porer og rynker.

Patentert Tri-Enzyme teknologi, gir en skånsom og effektiv fornyelse av hudens øverste lag, mens den unike synergien av AHA syrer fra 4 ulike planter, Hibiskus, Hvit lilje, Gardenia Tiare og Freesia gir en optimal ikke-slipende effekt på hudoverlaten. Mineral- og vitaminrike Selastin™ er også inkludert i formelen og har vist seg å redusere porestørrelsen. Antioksidantrik innkapslet vitamin-C og aminosyrer bidrar også til å jevne hudtonen og opprettholde den naturlige mikrofloraen i huden uten å forstyrre pH-balansen. Huden virker fornyet og glatt.

Pass ekstra godt på: når du følger Dynamic Resurfacing programmet anbefales det å alltid bruke ELEMIS Liquid Layer Sunblock SPF30 på dagtid. Ikke sol deg eller bruk solarium mens du følger dette programmet.

PÅFØRING
Brukes morgen og kveld, unngå området rundt øynene. Etterfølges av en fuktighetskrem, gjerne Dynamic Resurfacing Day Cream SPF 30 om morgenen. For optimale resultater, bruk som en del av Dynamic Resurfacing programmet.

Lagre dette produktet til senere