Nettbutikk

Dynamic Resurfacing Facial Pads 60 stk

2269153
kr759.00
På lager
1
Produktdetaljer

Elemis Dynamic Resurfacing Facial Pads


ELEMIS Dynamic Resurfacing Facial Pads er enkle og praktiske i bruk og gir en gitt dose eksfoliering som skånsomt fjerner døde hudceller mens den respekterer hudens beskyttende barriere. Padsens tekstur hjelper til å fysisk løfte vekk døde hudceller når den strykes over hudoverflaten.

  • Dobbel funksjon, fysisk og kjemisk peeling, mild nok til å bli brukt to ganger om dagen,
    morgen og kveld.
  • 60 perfekt doserte pads som bidrar til å støtte hudens egen fornyelsesprosess ved å fremme fysisk avskalling av døde hudceller på mindre enn et minutt.
  • Padsene er en perfekt samarbeidspartner med de andre produktene i Dynamic Resurfacingserien, men kan også benyttes i kombinasjon med andre ELEMIS produkter.
  • Strykes forsiktig over ansiktet. Padsene kan brukes to ganger daglig, morgen og kveld.
  • Nøkkelingredienser
  • ELEMIS’ PATENTERTE*** TRI-ENZYME TEKNOLOGI inneholder tre forskjellige enzymer: Papain, som kommer fra Papaya frukt, samt Protease og mikroinnkapslet Subtilisin, enzymer som hjelper til med å frigjøre døde hudceller. Disse tre enzymene samarbeider for skånsomt, men effektivt å gi finere hudstruktur og overflate.MELKSYRE er en mild AHA som effektivt kan jevne- og glatte hudens overflate, mens den fortsatt er mild og fuktighetsgivende. Den har også evnen til å tiltrekke seg fuktighet fra miljøet rundt og derfor holder på fuktigheten som en magnet.PRO-BIOTISK FERMENTERT KOMPLEKS er ELEMIS sin Pro-Biotiske teknologi som hjelper til med å støtte hudens egen fornyelsesprosess. Probiotika er allerede godt kjent og populært for å optimalisere fordøyelsen, og her benyttes ELEMIS ‘Pro-Biotisk teknologi for å bidra til å fremme den fysisk avskallingen av døde hudceller, noe som resulterer i mer strålende, revitalisert og jevnere hud.
Lagre dette produktet til senere