Nettbutikk

Complexion Rescue Stick Vanilla 02

49183
kr459.00
På lager
1
Produktdetaljer

COMPLEXION RESCUE Hydrating Foundation Stick SPF 25 har en innovativ formel og er den første rene, vannbaserte flytende foundation stick med SPF 25. Den inneholder over 30% fuktighetsgivende mineralrikt vann.

COMPLEXION RESCUE Hydrating Foundation Stick SPF 25 har medium dekkevne som gir et naturlig resultat, full av glød. Den myke, praktiske, multifunksjonelle sticken kan brukes som foundation, concealer, contouring og touch-ups. Den finnes i 20 nyanser for å matche alle hudtoner. Denne kremete formelen smelter på huden for et naturlig resultat. COMPLEXION RESCUE Hydrating Foundation Stick SPF 25 leverer 12 timers holdbarhet, er oljefri og ikke-komedogen. Denne foundationsticken inneholder ingen animalske ingredienser. bareMinerals tester aldri på dyr og samarbeider ikke med produsenter som tester på dyr.

BRUK:

  • Som foundation: Dekningsgrad oppnås ut ifra antall sveip. For medium dekning, sveip foundationsticken en eller to ganger på kinnene og pannen. Blend med fingrene ved å arbeide fra midten av ansiktet og utover med sirkulære eller klappende bevegelser. For mer dekk, sveip tre eller fire ganger på både kinnene og pannen. Bruk deretter Smoothing Face Brush for å jobbe inn produktet med små, sirkulære bevegelser, eller alternativt bruk nyheten Dual-Sided Silicone Blender for optimal applikasjon – silikonsiden gjør det lett å tilpasse dekkevnen, mens siden med svamp gir en fløyesmyk finish.
  • Som concealer: Påfør punktvis for å skjule mørke ringer, pigmentering, kviser eller rødhet. Sveip lett med fingren på toppen av stiften for å varme opp produktet og klapp deretter inn på de områdene du ønsker å dekke.
  • Som contour: Velg to eller tre nyanser mørkere enn hudtonen din, avhengig av ønsket kontrast. Påfør rett under kinnbenet, på templene, langs hårlinjen, på siden av nesen og under kjevelinjen.Bruk en foundation børste eller svampsiden av Dual-Sided Silicone Blender.
Lagre dette produktet til senere