Nettbutikk

Cellular Recovery Skin Bliss Capsules 60 kapsler

Vare nr. 49043
kr1 169.00
På lager
1
Produktdetaljer

Cellular Recovery Skin Bliss Capsules


Antioksidant dag- og natt ansiktsoljer for trett eller stresset hud. Detox for huden.

Cellular Recovery Skin Bliss Capsules, formulert med optimale nivåer av antioksidanter, forbedrer synlige tegn på hudaldring, mens de motvirker de skadelige effektene av hverdagens forurensning. Disse potente ansiktsolje-formuleringene virker avspennende og roer ned huden. De bidrar til å bryte ned opphopning av avfallsstoffer som tetter porene. Dyrebar olje fra det tanzanianske ‘Miracle Tree » har blitt blandet med Moringa Oleifera og fuktighetsgivende Absolutt fra Rose i kapselen for dag. I nattkapselen finner du beroligende Lavendel og sammen skaper dette det ultimate anti-forurensning produktet.
Lett ansiktsmassasje kan bidra til å stimulere mikrosirkulasjonen om morgenen, mens den gjenoppretter hudens balanse om kvelden. De aromatiske essensielle oljene har en deilig terapeutisk effekt som øker velvære og avslapning. Stresset, trett og aldrende hud ser fornyet ut og stråler med ungdommelig glød.

PÅFØRING
Påfør innholdet i en rosa, Rose, kapsel om morgenen og en grønn, Lavendel, kapsel om natten.

Vri av tuppen på kapselen, varm oljen mellom håndflatene og påfør et rengjort ansikt og hals. Vær oppmerksom på at i kaldere klima kan produktet stivne litt, men det vil bli flytende igjen når det blir gnidd mellom håndflatene. De rosa kapselen benyttes om morgenen og de grønne om kvelden. Avslutt med din ELEMIS dag/nattkrem ovenpå. Benytt gjerne Cellular Recovery Skin Bliss Capsules som kur 1-4 ganger i året eller ved behov.


Lagre dette produktet til senere