Nettbutikk

Cellular Recovery Skin Bliss Capsules 60 kapsler

2240134
kr1 179.00
På lager
1
Produktdetaljer

Cellular Recovery Skin Bliss Capsules er formulert med optimale nivåer av antioksidanter for å avstresse, nære og gi fuktighet til huden. Ansiktsoljene forbedrer synlige tegn på aldring samtidig som de motvirker de skadelige effektene av hverdagens forurensning.

-Reparerer og reduserer synlige tegn på aldring.

-Renser hudens cellevev ved å fjerne avfallsstoffer .

-Rydder vei for at næring skal opptas.

-Utmerket produkt for å avstresse hudcellene.

Cellular Recovery Skin Bliss Capsules, formulert med optimale nivåer av antioksidanter, forbedrer synlige tegn på hudaldring, mens de motvirker de skadelige effektene av hverdagens forurensning. Disse potente ansiktsolje-formuleringene virker avspennende og roer ned huden. De bidrar til å bryte ned opphopning av avfallsstoffer som tetter porene.

Dyrebar olje fra det tanzanianske 'Miracle Tree " har blitt blandet med Moringa Oleifera og fuktighetsgivende Absolutt fra Rose i kapselen for dag. I nattkapselen finner du beroligende Lavendel.Sammen skaper dette det ultimate anti-forurensning produktet.

Lett ansiktsmassasje kan bidra til å stimulere mikrosirkulasjonen om morgenen, mens den gjenoppretter hudens balanse om kvelden. De aromatiske essensielle oljene har en deilig terapeutisk effekt som øker velvære og avslapning. Stresset, trett og aldrende hud ser fornyet ut og lyser med ungdommelig glød.

BRUK:

Påfør innholdet i en rosa, Rose, kapsel om morgenen og en grønn, Lavendel, kapsel om natten.

Vri av tuppen på kapselen, varm oljen mellom håndflatene og påfør renset ansikt og hals. Vær oppmerksom på at i kaldere klima kan produktet stivne litt, men det vil bli flytende igjen når det blir gnidd mellom håndflatene.

For best resultat, etterfølges av Pro-Collagen Marine Cream/Pro-Collagen Oxygenating Night Cream.

Lagre dette produktet til senere