fbpx

Permanent makeup

Permanent makeup er for alle som ønsker litt mer farge. Naturlig, til forskjell fra en full fest-makeup.

Permanent makeup er mikropigmentering av huden.  Vi pigmenterer langs vippekant og øyenbryn. Dette for å framheve trekkene dine som kan «viskes» ut med årene, eller som fra naturens side ikke er så framtredende.

Spesielt fint for deg som trener og svetter mye. Du som har det travelt i hverdagen, og som vil spare tid foran speilet. Eller dersom du har hatt en sykdom der du har mistet hår på bryn eller øyne. Eller hvis du rett og slett ser dårlig, vil dette være et godt alternativ for deg.

Vi tegner alltid opp bryn før start. Opptegningen bruker vi tid på, slik at vi har et så nøyaktig grunnlag som mulig å gå etter.

I prisen ligger to påfyll, den første rundt 4 uker etter første behandling. Etter første gang kan noe av pigmentet slippe, og det kan hende at vi ønsker å korrigere på farge eller form.  Det er derfor viktig at du kommer tilbake de to gangene, slik at resultatet blir perfekt.

Fargene vi bruker er fra Amiea og er basert på glyserin og alkohol. Pigmentene er uorganiske, og har høyeste grad av sertifisering. De er kjemisk stabile, mikrobiologisk testet og svarer til den europeiske standarden for kosmetikk. Inneholder ikke AZO fargestoffer.

Permanent makeup - bryn

Storgata | 5500,-

Inkluderer to påfyll.

Permanent makeup - Eyeliner oppe og nede

Storgata og Spektrum | 5500,-

Inkluderer to påfyll.