fbpx

Green Peel

GREEN PEEL® – Nr 1 i verden på naturlig hudfornyelse.

Dette er en svært effekt­full og oppstrammende behand­ling som bekjemper tidlig aldring og tap av spenst, og som gir synlig bedring på rynker, akne, arr og store porer.

Urte­blan­dingen, som består av 10 utvalgte urter som inne­holder enzymer, mine­raler og vita­miner, pensles på ansiktet og halsen, og masseres inn. Urtene vil trekke inn i huden hvor de jobber i dybden.

Peelingen inne­holder ingen kjemiske stoffer som kan irri­tere huden, og kan derfor brukes på sensitiv hud. Urtene virker sterkt bero­li­gende, beten­nel­ses­dem­pende og hudfornyende.

Som oppføl­ging tilbys skred­der­sydde produkter til hjem­me­bruk, alt etter hvilken hudtilstand som skal behandles.

Green Peel Fresh Up

Storgata og Spektrum | 1300,-

Den mildeste av de tre urtepeelene blir populært kalt «Party Peel». Navnet har den fått fordi du fint kan gå rett på fest etter endt behandling. Samtidig både forebygger og behandler den rynker, pigmentflekker, store porer og akne. Denne peelen er også ideell som tilvenning til de dypere behandlingene. Sett av 60 minutter.

Green Peel Energy

Storgata og Spektrum | 1500,-

Dette er en mildere variant av den grønne peelen, og en behandling som er helt i tiden ettersom den gir umiddelbar effekt, uten at den setter begrensninger i hverdagen. Du vil være litt rød etterpå, men som regel ikke verre enn at du faktisk kan gå på fest samme dag.

Green Peel Classic

Storgata og Spektrum | 4200,-

Dette er den opprinnelige Green Peel, og den dypeste av de tre utgavene. Den bidrar til å stramme vevet og forbedrer og bekjemper ujevn og ru hud, tap av elastitet, rynker, store porer, akne og arr. Rett etter behandlingen vil du være rød, og etter 3-4 dager vil du som regel flasse noe. Etter 5-6 dager må du tilbake til hudklinikken for en oppbyggende behandling. Deretter vil du gradvis se de positive resultatene.

Inkluderer 2 behandlinger og 5 hjemmeprodukter.