Du har sikkert hørt om GREEN PEEL

Green Peel® er kåret til nummer en i verden på naturlig hudfornyelse. En medisinsk utviklet peeling på kraftfulle planter. I peelingen finner vi blant annet medisinplanter som kamille, aloe vera, spirulina og blæretang. Med jevnlige Green Peel behandlinger oppnås en optimal stimulering med minimal belastning. Målet er alltid en sterk, sunn og spenstig hud i balanse.

Behandlingen finnes i tre styrker etter behov og hudtype.
Den letteste Fresh Up eller Express utgaven er en populær party peel. I tillegg settes det i gang prosesser som bremser aldring og styrker sensitiv hud. Den mellomste er en dypt virkende antirynke med gode resultater på konkrete problem, mens den dypeste gir fullstendig hudfornyelse på 5 dager. Green Peel® er en trygg metode til optimal hudhelse.

EFFEKT AV GREEN PEEL BEHANDLINGENE
Vevsoppstrammende, forebygger og behandler tidlig aldring og tap av spenst. Synlig bedring på uren hud, akne, arr, ujevn hudtone, pigmenter, solskader, grå og gusten hud og store porer. De letteste Green Peel behandlingene er ideel som forberedelse til den dypeste.

Green Peel®Fresh Up: Den mildeste av de tre urtepeelingene blir populært kalt “Party Peel”. Årsaken er at huden får en så flott glød etter behandling at du kan gå rett på fest. Den setter igang prosesser som forebygger aldring, forbedrer hudbarrieren og styrker sensitiv hud. Kan tas i en Express utgave på 30 min

Green Peel®Energy: Dette er en dypere og kraftigere variant. Behandlingen har effekt på rynker, pigmentflekker, store porer og akne. Den gir umiddelbar effekt uten at det setter begrensninger i hverdagen. Du vil være litt rød etterpå, men som regel ikke verre enn at du kan gå på fest neste dag.

Green Peel®Classic: Dette er den opprinnelige Green Peel og den dypeste av de tre utgavene. Den bidrar til å stramme vevet og forbedrer og bekjemper ujevn, ru hud, tap av elastisitet, rynker, store porer, akne og arr. Rett etter behandlingen vil du være rød og etter 3-4 dager vil en som regel flasse. Etter 5-6 dager kommer en tilbake for en oppbyggende behandling. (Mange bestiller time torsdag, flasser lørdag/søndag og tar etterbehandling mandag/tirsdag.) Du må følge opp behandlingen med tilrettelagte hjemmeprodukter. Resultatet er total hudfornyelse på 5 dager.